owlweight57
Username
owlweight57

owlweight57

About Me

Regiondirektør i Forbrukerrådet, Helga Skofteland, har tidligere uttalt at folk skal være klar over at det er begrensninger ved reiseforsikring via kredittkort. Det lønner seg å velge et kredittkort med gode fordeler som cashback og forskjellige bonusordninger. Med noen forskjellige kort dekker du fort opp cashback i de fleste varegrupper og kan spare et betydelig beløp hvert år på en veldig enkel måte. Når en søknad blir sendt inn vil kortselskapet foreta en enkel kredittsjekk basert på inntekt, gjeldsgrad, betalingshistorikk og søkerens alder. Norske kredittkortselskaper har litt ulik praksis på hvordan de vurderer søknadene som kommer inn, og blant annet inntektskravene og krav om sikkerhet er forskjellige. Alle kredittkortene du kan søke om her på er helt uten årsgebyrer og etableringsgebyrer, og fokuset ligger på at brukeren skal få tilgang til rabatter og penger tilbake gjennom cashback på varekjøp.

Det som gjør at mange velger å benytte seg av Bank Norwegian sitt kredittkort er at man slipper gebyrer og avgifter. Trenger du penger raskt, enten det er til ny TV eller oppussing av kjøkkenet, så kan du søke lån hos Bank Norwegian. Nedbetalingstiden kan du velge selv, på inntil 15 år. En annen fordel med å søke lån hos Bank Norwegian er den raske behandlingstiden, du får nærmest svar på minuttet. Låner du 65 000 kr med nedbetalingstid på 5 år, effektiv rente på 17.8% og etableringsgebyr på 950 kr gir det 95 872 kr i totale lånekostnader. Bank Norwegian har besøksadresse på Lysaker i Bærum kommune, http://bestekredittkort.xyz/kredittkort-test/ er først og fremst en nettbasert bank/finansinstitusjon.

Det er også mange fordeler ved å bruke kredittkort når du er ute på reise eller når du kjøper flyreiser. Med Santander Red Visa får du tilgang til en kredittramme på inntil 100.000 kroner, men normalt sett får du først tildelt en noe lavere kredittramme som kan økes etter omlag 6 måneder. Du behøver ikke å betale noe etableringsgebyr når du bestiller Santander Red og kortet har ikke årsgebyr. Kort oppsumert er dette et gunstig kredittkort å bruke til betalingsutsettelser, men også til vanlig bruk innenlands og på utenlandsreiser. Lav rente er alltid en fordel når det er snakk om kreditt, men i tillegg så får du som innehaver av Santander Red også en rekke fordeler du kan benytte deg av. Den beste er kanskje fordelsprogrammet Kickback fra Santander, som gir deg penger igjen hver gang du handler i over 200 forskjellige nettbutikker. Bestill deg et kredittkort med lav rente her i dag, du vil få et raskt svar på din søknad.

Du kan bruke American Express-kortet alle steder der slike kort aksepteres, herunder i nettbutikker, minibanker (kontantuttak), banker, fysiske butikker, fornøyelsesparker, kinoer, flyplasser, verksteder, restauranter og alle mulige andre steder, både i Norge og i resten av verden. NB: Terningkastene er basert på gjennomsnittstilbudet - If reise har en gjennomsnittsforsikring, og de andre er vektet opp mot denne. Disse er hverken tilknyttet Finans Norge eller Finansportalen , hvor en kan sammenligne forsikringene etter skreddersydd behov.

ANBEFALER KREDITTKORT: - Benytt et annet kort enn hverdagskortet når du bestiller reiser - så sant det er mulig, råder forbrukerøkonom Silje Sandmæl i DNB. Skulle SAS gå konkurs, vil trolig pengene være tapt hvis man har betalt på annen måte enn med kredittkort. Det er altså ingen tvil om at vi denne dagen ville fått mindre for pengene dersom vi betalte i norske kroner etter butikkens kurs sammenliknet med i svenske kroner http://bestekredittkort.xyz/kredittkort-test/ . Fordelen med å betale med BankAxept er at det normalt ikke tilkommer gebyrer ved betaling med dette.

Du kan velge å kjøpe tjenesten StopService+ til 250 kroner per år, som er utrolig hjelpsom hvis du skulle bli frastjålet reisebevis, baggasje, nøkler, kontanter eller bank- og kredittkort når du er på reise. Hvis du leter etter et kredittkort med bonus i form av rabatter og cashback, er trolig Flexi Visa kortet for deg. Som du ser på reklamen får du 4 % bonus eller cashback på alt du handler i sko eller klesbutikker. Men du får også 4 % rabatt på flybilletter, drivstoff, i sportsbutikker og på elektronikk. Cashbacken du får ved å betale med ditt Flexi Visa kredittkort, er begrenset til 200 kroner per måned, eller 2.000 kroner årlig og kan derfor fint kombineres med andre kredittkort. Flexi Visa er gratis å anskaffe seg, det har inget årsgebyr og inget gebyr på varekjøp verken i Norge eller i resten av verden. Du kommer inn gratis og før køen på en mengde av de mest populære utestedene i Norge.

Veldig mange kredittkort har rentefri avbetaling de første 30 eller 45 dagene, så hvis man har mulighet til å betale tilbake kreditt lånet allerede da er det bare å kjøre på. Dersom det ikke er mulig kan man betale visse avdrag på kreditt lånet, og derfra fungerer det på akkurat samme måte som et vanlig lån. Med vanlige lån må man først søke, og deretter vente en dag eller to før pengene ankommer konto, mens med et kredittkort kan man ta opp lån uten denne prosessen. Du kan levere den på nettsidene til kortselskapene, og ofte svarer de samme dag du sendte inn søknaden.Member Since
November 24, 2015

Favorite Activities
Train

Website
bestekredittkort.xyz/tag/bonus/

0 Trips • 0 Guides • 0 Pictures • 0 Points • 0 Followers

Recent Activity

Recent Activity | Trips | Guides | Destinations | Info
owlweight57 has no recent activity