Hiking Trails and Trips in Kosovo

Below are popular Hiking guides in Kosovo that you can use to plan your next adventure. You can download guides, including a detailed map, description and points of interest for a small fee to your iPhone or Android.

Trips
pic_18.jpg Photo
Hajla
by virtyt on Jul 02, 2012
Lutovo, Komuna e Pejës, Kosovo
Hiking | 0.7 miles
pic_21.jpg Photo
pic_22.jpg Photo
pic_23.jpg Photo
pic_24.jpg Photo
Lic
by virtyt on Jul 05, 2012
Gjevukaj, Komuna e Pejës, Kosovo
Hiking | 4.7 miles
Restauranti Guri i Kuq Photo
Peisazh gjate ngjitjes te Liqeni i pare Photo
Pyll i demtuar para liqenit te pare Photo
Shkembi qe zgjatet deri te Liqeni Photo
Guri Kuq
by virtyt on Jul 11, 2012
Gjevukaj, Komuna e Pejës, Kosovo
Hiking | 7.6 miles
Nga ruga automobilistike Photo
Te stanet e bellopoljes Photo
Rruga per stane Photo
Rruga per stane Photo
Cferla
by virtyt on Jul 17, 2012
Belo Polje, Komuna e Pejës, Kosovo
Hiking | 13.8 miles
mariash
by virtyt on Jul 26, 2012
Deçan, Komuna e Deçanit, Kosovo
Hiking | 18.0 miles
Maja me kreshtën më të mprehtrë –   Gjeravica mund të jetë maja më e lartë në Kosovë. Mirëpo sa I përket atraktives gjithsesi se Mariashi me vetëm 130 metra më pak, duket shumë më madhështorë dhe me kreshtën e ngushtë sa për ecje të një këmbësori konkuron fuqishëm me të gjitha majet tjera të Kosovës e mjaft mirë do të rangohej edhe në konkurencë rajonale.   Pushtimi i Mariashit mund të bëhet nga disa anë, dy nga...
pic_9.jpg Photo
pic_10.jpg Photo
pic_11.jpg Photo
pic_12.jpg Photo
Rugova Valley
by vicvtormi on Aug 18, 2012
Micinat, Komuna e Pejës, Kosovo
Hiking | 2.5 miles
photo1.jpg Photo
photo2.jpg Photo
photo3.jpg Photo
photo4.jpg Photo
Trekufiri Maqedoni-Kosovë-Shqipëri
by arbenlila on Sep 23, 2012
Restelica, Komuna e Dragashit, Kosovo
Hiking | 14.9 miles
Per nder te 100 vjetorit te Pamvarsise se Shqiperise bjeshkataret nga shume vise shqiptare u mblodhen ne trekufi.
pic_3.jpg Photo
pic_4.jpg Photo
pic_5.jpg Photo
pic_7.jpg Photo
Shp E Mbretreshes
by virtyt on Oct 07, 2012
Levosha, Komuna e Pejës, Kosovo
Hiking | 0.7 miles
photo1.jpg Photo
photo2.jpg Photo
photo3.jpg Photo
photo4.jpg Photo
Luboteni 2499m
by arbenlila on Oct 21, 2012
Dulovi, Komuna e Kaçanikut, Kosovo
Hiking | 4.8 miles
Nje ngjitje shume e lehte dhe e mire nga Glloboqica prej lartesise 1484m ne 2499m per rreth 2 ore e 35 minuta...
photo1.jpg Photo
photo2.jpg Photo
photo3.jpg Photo
photo4.jpg Photo
Germia rreth e perqark
by arbenlila on Jan 26, 2013
Novo Selo, Komuna e Prishtinës, Kosovo
Hiking | 28 miles
Struktur - Shtepi
by virtyt on Sep 12, 2013
Peć, Komuna e Pejës, Kosovo
Hiking | 1.9 miles
Gjeravica Peak
by Petrit_Ibrahimi on Jun 15, 2014
Junik, Kosovo
Hiking | 3.4 miles
Biking hajle peje
by nolkrasniqi1 on Apr 27, 2015
Kosovo
Hiking | 94 miles
biking 02
by nolkrasniqi1 on Apr 27, 2015
Kosovo
Hiking | 94 miles
GGJ.jpg Photo
gjeravica
by nolkrasniqi1 on May 29, 2015
JUNIK, KOSOVO, KOSOVO
Hiking | 69 miles
kuqishte-livadhi i malsorit
by nolkrasniqi1 on Jun 11, 2015
peja, kosovo, kosovo
Hiking | 18.9 miles
nje dit e bukur markuam shtegun kuqishte livadhi i malsorit
Hajla - Biser voda
by jovanjaric on Jul 18, 2015
Regjioni i Pejës, Kosovo
Hiking | 4.2 miles
kuqishte babinopole
by nolkrasniqi1 on Jun 16, 2011
peja, Kosovo, Kosovo
Hiking | 9.6 miles
hiking trip kuqishte- babinopole 

  Previous   1   2   

Search

Filter by Location